Voegbedrijf

Is het nodig om uw voegwerk te herstellen of heeft u plannen om uw huis te renoveren? Dan komt er voegwerk bij kijken. In sommige gevallen kunt u dit zelf doen, maar wilt u verzekerd zijn dat het voegwerk nog jaren mee kan? Schakel dan een voegbedrijf in. Lees snel verder en ontdek alles over een voegbedrijf.

Kosten voegbedrijf

Gloednieuwe meubels, de mooiste woonaccessoires en een verse lik verf op de muren: de binnenkant van het huis ziet er bij de meeste mensen tiptop uit. Wilt u de buitenkant van uw woning net zo laten stralen als de binnenkant? Door uw voegwerk te herstellen of uw gevel te renoveren, ziet uw huis er van buiten uit als een nieuwbouwhuis. Wat een voeger of voegbedrijf gaat kosten hangt helemaal af van uw persoonlijke situatie, maar om u toch een beeld te geven staan de gemiddelde kosten in de onderstaande tabel.

WerkzaamhedenPrijs (incl. btw en arbeidskosten)Bijzonderheden
Muur reinigenVanaf € 5Per m²
ImpregnerenVanaf € 6,50Per m²
VoegwerkVanaf € 10 Per m²
GevelrenovatieVanaf € 35 Per uur
GevelrestauratieVanaf € 35 Per uur
MetselwerkVanaf € 35 Per uur

Zoals u ziet in de tabel verschillen de kosten voor de verschillende werkzaamheden nogal. Bij gevelrenovatie, gevelrestauratie en metselwerk heeft u niet alleen met de prijs per uur te maken, maar betaalt u ook nog voor het materiaal. Denk hierbij aan stenen, het voegwerk en het impregneren van de muur. Maar niet alleen bij de werkzaamheden zit er verschil tussen de prijzen, voegbedrijven hanteren ook verschillende prijzen voor dezelfde klus. Het ene voegbedrijf vraagt voor uw muur reinigen € 10 per m² terwijl het andere bedrijf dit doet voor € 7 per m². Dit verschil loopt op tot wel 40%. Vraag daarom hier gratis en geheel vrijblijvend tot wel 5 offertes aan van voegbedrijven bij u in de buurt. Deze offertes heeft u binnen 2 werkdagen al in huis. Na het vergelijken van de offertes ziet u welke specialist uw klus tegen de scherpste prijs uitvoert.

gevoegde gevel

Waar moet u op letten bij het vergelijken van offertes?

Heeft u de offertes ontvangen? Dan is het belangrijk dat u op de volgende zaken let tijdens het vergelijken:

  • Kijk altijd of de btw is inbegrepen, het zou vervelend zijn als u pas bij het betalen erachter komt dat de btw niet inbegrepen was.
  • Let erop of de prijs per uur of per m² wordt berekend, zo vergelijkt u geen appels met peren.
  • Kijk of er voorrijkosten bij de offerte zijn inbegrepen of dat deze nog apart moeten worden betaald. Niet alle voegbedrijven brengen voorrijkosten in rekening.

Geniet jarenlang van uw voegwerk

Er zijn talloze dingen waar op gelet moet worden tijdens het voegen. Zo mag er geen water langs de muur lopen, het voegwerk moet afgeschermd worden tegen uitdroging maar ook tegen regen. Het is een specialistische klus die nauwkeurig uitgevoerd moet worden. De gevolgen van een niet goed gevoegde muur gaan van waterschade tot scheurvorming. Neem daarom een voegbedrijf in de arm, deze zijn gespecialiseerd in het voegen en doen dit sneller dan uzelf. Zo hoeft u niet in uw vrije uurtjes te gaan klussen en geniet u snel van uw strak gevoegde muur.

gevel voegen

Wat kan een voegbedrijf voor u betekenen?

Een voegbedrijf zorgt er binnen no-time voor dat uw buitenmuur er weer als nieuw uitziet. Maar niet alleen voor het herstellen van uw muur schakelt u een voegbedrijf in. Ook in de volgende situaties schakelt u een voegersbedrijf in:

  • Het uitbreiden van uw huis: voegers voegen niet alleen muren van bestaande huizen, maar metselen ook nieuwe muren.
  • Uw huis voorzien van gevelisolatie: wilt u in de winter minder hoeven stoken en toch lekker warm thuiskomen? Kies dan voor gevelisolatie.

Erkend voegbedrijf voor uw monumentale pand

Woont u in een monumentaal pand? Er zijn voegbedrijven die het certificaat Erkend Restauratie Voegwerk hebben ontvangen. Deze zijn getest op kwaliteit, ambacht, transparantie en betrouwbaarheid. Als u met één van deze voegersbedrijven in zee gaat weet u zeker dat uw monumentale pand in goede handen is.

Vind het beste voegbedrijf in uw regio

Wilt u uw huis een opknapbeurt geven zonder te verbouwen? Laat uw voegen herstellen en uw huis ziet er weer als nieuw uit. Wilt u wel verbouwen, maar heeft u geen zin om dit zelf te doen? Ga met een voegbedrijf in zee. Deze neemt de klus voor u uit handen zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Voordat u een voegersbedrijf in de arm neemt is het verstandig om bij meerdere voegbedrijven offertes aan te vragen. Dit hoeft u niet te doen door bij elke specialist langs te gaan. Bij ons doet u dit met 1 aanvraagformulier waarin u uw klus beschrijft. Vraag gratis en geheel vrijblijvend tot wel 5 offertes aan van specialisten bij u in de buurt. Deze offertes heeft u binnen 2 werkdagen in huis en u ziet meteen welk voegbedrijf uw klus tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding uitvoert. Met het bespaarde geld laat u meteen die nieuwe salontafel komen om de makeover van uw woning compleet te maken.

offertes voegbedrijf vergelijken